2015. március 31., kedd

Szép NEXT kék-fehér csillagos flitteres felső (86) - Jelenlegi ára: 750 Ft


Köszöntelek az aukciómon!
Szép NEXT kék-fehér csillagos flitteres felső (86)
Megkímélt, szép állapotú.
Beleírt méretek:  86-os, 12-18 hó.
Kérésre szívesen lemérem a ruhákat!
KAPCSOLATFELVÉTEL: Ha megnyertél egy aukciót,  automatikus levelet kapsz, melyben szerepel a nevem és a bankszámlaszámom. A postaköltség meg van adva a terméklapon a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön, így minden adat a rendelkezésedre áll az utaláshoz. Az automata e-mail részemről az első kapcsolatfelvétel.  
Kérlek, ne feledd, hogy ha licittel nyerted az aukciót, akkor meg kell írnod nekem a címed, ahova a postát kéred, mert azt a rendszer nem küldi meg nekem és lekérni sem lehet.
 
Kérlek, hogy mielőtt licitálsz, olvasd el a következő sorokat:
 
FIZETÉS: OTP-s bankszámlámra történő befizetéssel vagy átutalással. Utaláskor, befizetéskor a megjegyzésbe légy kedves beírni a felhasználóneved!
LEÍRÁS: Ha megérkezik a termék és valami hibája van, azt kérem haladéktalanul jelezni felém.
LICITÁLÁS: Szívesen összevárom az aukciókat, így postaköltséget spórolhatsz, de ezt kérlek jelezd felém. Javaslom, hogy nézd meg az összes aukciómat, ha többet vásárolsz, alacsonyabb lesz az egy darabra jutó postaköltség.
POSTÁZÁS: Feltöltéskor a postaköltséget megadom. Postázni a vételár + postaköltség beérkezése után jellemzően hetente csak egyszer tudok, felelősséget csak az ajánlottan feladott küldeményekért tudok vállalni, és csak azokat tudom kerestetni, ha elvesznének. Utánvéttel nem postázok.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: A lakcímemen lehetséges, Pécelen. 5 000 Ft feletti vásárlás esetén, egyeztetett időpontban Budapest XVII. ker., Rákoskeresztúr városközpontban, jellemzően hétfőtől-csütörtökig 16: 30 körül, pénteken 14 óra körül, illetve megbeszélés szerint Soroksár, M5 bevásárlóközpontnál.
 
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!  
Folyamatosan töltöm fel gyermekeim kinőtt ruháit, egyéb baba-mama holmikat, nézd meg a többi termékemet is!
Érdemes többet vásárolni nálam, mert 2 kg-ig a posta lehet akár csupán 790 Ft, 5 kg-ig 950 Ft PostaPontra, házhoz 950 Ft, illetve 1 150 Ft!
Jó licitálást és sikeres vásárlást kívánok!
 
 


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2015-04-20 14:29
. Szép NEXT kék-fehér csillagos flitteres felső (86) - Jelenlegi ára: 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése